معماری یک منزل

در این وبلاگ درباره نکات مختلف معماری یک منزل مسکونی صحبت خواهیم کرد

معماری یک منزل

در این وبلاگ درباره نکات مختلف معماری یک منزل مسکونی صحبت خواهیم کرد

سقف کاذب کناف

پنجشنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۸، ۰۹:۳۹ ق.ظ

کناف چیست؟

خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند که کناف نام دیگر سیستم های ساخت و ساز خشک یا همان درای وال است، در صورتی که کناف نوعی صفحه روکش دار گچی (درای وال) است که توسط شرکت کناف تولید می شود. یعنی در واقع کناف یک نام تجاری است. که به مرور زمان مردم از این واژه برای دیوارهای کاذب استفاده می کنند ما نیز د این مطلب به دلیل آشنایی بیشتر مردم با واژه دیوارهای کناف یا سیستم های کناف از همین نام استفاده می کنیم. شرکت کناف بیش از 8۰ سال است که در صنایع ساختمانی فعالیت دارد . این شرکت توسط برادران کناف (کارل و آنفوس کناف) در سال ۱۹۳۲ بنیان گزاری شد . در حال حاضر شرکت کناف یکی از شرکتهای بین المللی در صنایع ساختمان می باشد. ( متن از وب سایت چیدانه )

 

نورپردازی در سقف های کاذب

دو روش متداول استفاده از چراغ های سقفی توکار یا چراغ های خطی است .

راهنمای انتخاب چراغ های خطی :

 

راهنمای انتخاب چراغ سقفی :

طیف وسیع از چراغ های سقفی در سایز، رنگ نور، شدت روشنایی، توان الکتریکی، قیمت و … باعث می شود تا هنگام انتخاب چراغ سقفی برای مالکان، کارفرمایان یا پیمانکاران پروژه های ساختمانی گزینه های زیادی را در دسترس داشته باشند. اما شاید این سوال مطرح باشد که چگونه مناسب ترین چراغ سقفی را برای نورپردازی منزل مسکونی، نورپردازی شرکت، فضای تجاری یا … انتخاب کنیم؟

برای پاسخ به این سوال ابتدا باید انواع مختلف از چراغ های سقفی را معرفی کنیم. چراغ های سقفی از گذشته به عنوان یک راهکار مهم در تامین روشنایی فضاهای مختلف به کار می رفتند. ابتدا این چراغ ها با عنوان چراغ های سیلندری در بازار عرضه می شدند. چراغ سیلندری ترکیبی از فریم فلزی و لامپ است. لامپ مورد استفاده معمولا از نوع لامپ های گازی ( فیلامان، بخار جیوه و  … ) است. از معایب این چراغ های سقفی می توان به راندمان پایین و ضریب نمود رنگ پایین و طول عمر کم و نقاط مثبت قابلیت تعویض لامپ و ارزان قیمت بودن نام برد.

نوع بعدی از چراغ های سقفی به اسم چراغ های هالوژنی معروف شدند که همچنان ترکیبی از فریم دایکاست یا پلاستیک فشرده و لامپ گازی از نوع هالوژن می باشد. طول عمر کوتاه و دمای بسیار بالا از جمله نقاط منفی این چراغ و الگوی نوری زیبا و قابلیت تعویض لامپ از مزایای این نوع از چراغ های سقفی هالوژنی هستند.

نسل جدید چراغ های سقفی توکار چراغ های سقفی ال ای دی با دو نوع تکنولوژی مختلف که به نام چراغ سقفی اس ام دی ( چراغ سقفیSMD) و چراغ سقفی سی او بی ( چراغ سقفی COB) در بازار عرضه شده اند. این چراغ های ال ای دی با راندمان نوری بالا، مصرف انرژی کم، طول عمر زیاد و قابلیت انتخاب رنگ نور به سرعت جایگزین مناسبی برای سایر انواع چراغ های سقفی شدند.

( ادامه مطلب )

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۷/۱۸
احمد کاظمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی